Beveiligingsinformatie

Beveiliging en codering

Nadat je hebt ingelogd, wordt alle informatie die naar en van de site van Unibet wordt verstuurd gecodeerd met 128-bits Secure Socket Layer-technologie (SSL).

Je creditcardgegevens zijn gecodeerd, en worden slechts eenmaal over het internet naar Unibet verstuurd. De gegevens worden vervolgens gecodeerd opgeslagen in de beveiligde systemen van Unibet. Unibet stelt alles in het werk de persoonlijke gegevens van onze klanten te beschermen. Daarom is Unibet gecertificeerd voor de Payment Card Industries Data Security Standard (beveiligingsstandaard betaalkaartindustrie).

De beveiliging van de systemen van Unibet en de toepassingen worden enkele malen per jaar getest door onafhankelijke beveiligingsexperts. Unibet maakt ook gebruik van een inbraakdetectiesysteem dat 24 uur per dag al het netwerkverkeer in de gaten houdt.

Unibet heeft een speciale anti-fraudeafdeling en een geavanceerd syteem om verdachte activiteiten te signaleren en voorkomen. Zo zorgt Unibet dat de website een veilige plek blijft om te spelen. Enige rekening die betrokken is bij verdachte activiteiten wordt geschorst en onderworpen aan een grondig onderzoek. Mocht je als speler twijfels hebben over de activiteiten op je rekening, zoals onbekende transacties en je transactiegeschiedenis of verrassende veranderingen in je saldo, neem dan direct contact met ons op.